Ajankohtaista

Ajankohtaista

Mediatiedote huhtikuu 2019

Suomalaista sovellusta pilotoidaan Intiassa

What Matters to Me on internetissä toimiva sovellus, jonka avulla vammaiset ihmiset voivat helposti ja monipuolisesti kertoa erityistarpeistaan. Sovellus sujuvoittaa jokapäiväistä elämää, koska se poistaa turhautumisen ja vaivan, joka aiheutuu siitä, että joutuu aina uudestaan ja uudestaan kertomaan samat asiat erilaisissa paikoissa ja tilanteissa. Sovelluksen avulla erilaisten palvelujen tarjoajat saavat helpossa muodossa tiedon mitä heidän tulisi ottaa huomioon, jotta palvelut olisivat yhä useammalle sopivia. Tämä lisää yhteiskunnan esteettömyyttä ja kaikkien mahdollisuuksia osallisuuteen.

Sovelluksen kehittänyt suomalainen Bestser Oy on tehnyt sopimuksen sovelluksen pilotoinnista Intiassa. Pilotin käytännön toteutuksesta vastaa paikallinen yritys Inkludo Consulting & Advisory, jolla on pitkä ja monipuolinen kokemus vammaisten ihmisten palvelujen kehittämisessä.

”Intian markkina on hyvin kiinnostava. Käytettävästä vammaisuuden määritelmästä riippuen Intiassa on 20 -70 miljoonaa vammaista ihmistä. Tällä pilotoinnilla haluamme selvittää sovelluksemme hyödyllisyyden Intian olosuhteissa.” sanoo Bestser Oy:n toimitusjohtaja Johanna Mätäsaho.

Inkludo Consulting & Advisoryn toimitusjohtaja Tarun Sarwal: ”Vammaisten ihmisten päivittäisistä tarpeista ei ole riittävästi tutkimusta. Inkludo tukee voimakkaasti innovaatioita tällä alalla, ja olemme iloisia voidessamme osallistua vammaisten ihmisten elämää parantamaan pyrkivien sovellusten, kuten tämän, tehokkuuden testaamiseen.”

Lisätietoja sovelluksesta http://whatmattersme.com/

Inkludo on nopeasti kasvava yritys, joka tukee innovaatioita sosiaalisten vaikutusten alalla.  Yrityksen asiakkaita ovat pääasiassa organisaatioita, jotka työskentelevät Intian ja Euroopan humanitaaristen, kehitys- ja vammaisten palvelujen aloilla. Inkludo järjestää myös kansainvälisiä innovaatiotapahtumia, jotka liittyvät tiettyihin haasteisiin ja jotka kannustavat ja helpottavat innovaatioita näillä aloilla.

Johanna Mätäsaho
CEO
Bestser Oy
phone: +358 40 677 8448
email: Johanna.matasaho@bestser.fi

Tarun Sarwal
CEO
Inkludo Consulting & Advisory
phone: +91 9958893316
email: tarun@inkludo.world